128 Mesajına Toplam 178 Kere Teşekkür Edildi
12 Mesajına Toplam 12 Kere Puan Verildi
Ruh Halim
|
 |
« : 05 Ocak 2007, 20:09:49 » |
|
Grup Mavera -Bebeğim
yaz ellerine bebeğim göz bebeğine göz bebeğine zulmun kara gunlerini yaz belleğine yaz belleğine kundağında gül bebeğim kar çiçeğine kar çiçeğine sarsın seni yüce eller nur gömleğine nur gömleğine
adınla büyü bebeğim adın şehadet! adın şehadet! yolunda yürü bebeğim yolun şehadet! yolun şehadet!
EY YUZUNE AY SIGI CİZMİŞ COCUK; ALNI BASLANMAMIS BİR DEFTER, BAKISLARI BEMBEYAZ BİR GOKYUZU OLAN, BİRGUN ELIN KALEM TUTUNCA, YAZACAKSIN YAZINI TOZ DUMANIN İCİNDE. KARANLIK KADINLARI, SEVGISIZLIKTEN USUYEN ANNELERI, KANSERLİ BİR SERCENIN YAVAS YAVAS TUKENISINI VE DAHA KIRLETILMEMIS SOZCUKLER, DUZGUN OLMAYAN KELIMELER, COCUKLARIN MAHZUMLUGUNU BALKONLARDA, ACIDAN DAMITILAN GUNESLERİ. BİLİRİM, OLUMLER HEP SANA KALIR. HEP YORGUN BAKAN ANNE KUCAKLARINI, ESIRGENMIS DUSLERI YAZACAKSIN. BURADA, GUNESIN HEP UYKULARA DURDUGU YERDE
şeyh YASİN'e bak bebeğim eylemlerine eylemlerine aldırma asrın tağuti söylemlerine söylemlerine yetiş bebeğim son Ne-bi'nin erdemlerine erdemlerine yetiş bebeğim son Resul'un erdemlerine erdemlerine büyü bebeğim SAİD'lerin özlemlerine özlemlerine
adınla büyü bebeğim adın şehadet! adın şehadet! yolunda yürü bebeğim yolun şehadet! yolun şehadet!
BİLRİM,BİLİRİM OLUMLER HEP SANA KALIR. HEP YORGUN BAKAN ANNE KUCAKLARINI, ESİRGENMMİŞ DUSLERİ YAZACAKSIN. BASKA KARDESLERINIDE UNUTMA! YUVASI YAGMALANMIS OLANLARI, ELLERINDEN KATIKSIZ EKMEĞİ ALINMISLARI SONRA KURSUN YEMISLERİ. BİRGUN ELIN KALEM TUTUNCA,YAZACAKSIN BUNLARI DEGILMI? YAZ Kİ;ALINLARINDA İHANET,SECDELERİ ALTINA,KIBLELERİ KADINA,DOLARA ENDEKSLI BEYLER UTANIR BE COCUK! BİRGUN UTANIR ELBET. EY YUZUNE AY ISIGI CIZMIS COCUK,GONUL BAGLADIM SANA SENKI KOR, SAGIR VE DILSIZ OLMA HAİNLİKLER KARSISINDA. BUNLARI YAZACAKSIN DEGILMI,KALEM TUTUNCA
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 07 Ocak 2007, 14:26:27 Gönderen: aciz_sene »
|
|
|
|
 |
|
|
aciz_sene Nickli Üyemize Teşekkür Eden Kullanıcı:
|
mydream
(07 Eylül 2008, 22:29:57) |
Ruh Halim
|
 |
« Yanıtla #1 : 16 Ocak 2007, 22:34:10 » |
|
Ağlarım
Ben mevlama kul olamadım Onun için yanarım Bilmezlerki benim derdim Gece gündüz ağlarım
Ben yanarım ben yanarım Günahlarıma yanarım Ben mevlama kul olamadım Onun için ağlarım
Bende olan bu günahı Kaldıramaz dağlar taşlar Bu gözümden akan yaşlar Gece gündüz ağlarım
Çünkü benim adım ahmet Yakışırmı bana zulmet Mevlam sen bizleri affet Gece gündüz ağlarım
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
BİLGİNİNEFENDİSİ
|
 |
« Yanıtla #1 : 16 Ocak 2007, 22:34:10 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ruh Halim
|
 |
« Yanıtla #2 : 16 Ocak 2007, 22:35:22 » |
|
ASİ KÖLEN Yaşadın hep günah fikri ile Yatıp kalktın lain şeytan ile Nasıl olsa O Gaffar diye Koşup durdun nefs çöllerinde
Daima gün ederek günü Tefekkür etmeden ölümü Dert etmeden hesap gününü Heba ettin günleri böyle
İnandığın üzere değil Yaşadığın gibi inandın Cürümleri işleye işleye Neredeyse mübahtan saydın
Helal mi haram mı demeden Hakkı batıldan geçmeden Nasuh tövbesi etmeden Geçip gitti bir ömür böyle
Asi kölen geriye döndü senin Tövbe eden için merhametin Asla yeise düşmeyin derdin Kapındayım ümidim sensin
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
Ruh Halim
|
 |
« Yanıtla #3 : 16 Ocak 2007, 22:37:05 » |
|
DİLİM TUTULUR
Çözülür dizimin bağı çözülür Sultanım ismini duyduğum zaman Gözyaşlarım sıra sıra dizilir Sultanım ismini duyduğum zaman Ezilir bedenim ruhum ezilir Sultanım ismini andığım zaman
Sultanım kapında banada yer ver Sancağın altına girdiğim zaman Ne olur boynumu bükük bırakma Mahşer günü sana geldiğim zaman
Bükülür ellerim dilim tutulur Yüreğime kızgın hançer sokulur Kurur dudaklarım nutkum alınır Sultanım ismini duyduğum zaman Ciğerlerim parça parça bölünür Sultanım ismini andığım zaman
Sultanım kapında banada yer ver Sancağın altına girdiğim zaman Ne olur boynumu bükük bırakma Mahşer günü sana geldiğim zaman
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
nebahat
(18 Nisan 2009, 11:43:37) |
Ruh Halim
|
 |
« Yanıtla #4 : 16 Ocak 2007, 22:38:38 » |
|
Dün Gece Sarı güller açıyorken Başaklar savrulurken Titredim Efendim Seni andım dün gece
Bu bahçeler onundur Bazen uğrar dediler Ötelerden kokularla Geldin sandım dün gece
Biz hiç yazı görmedik Kışta doğdun dediler Ne baharda geleni Sensin sandım dün gece
Onun geçtiği yerler Güller kokar dediler Bir gülün kokusunda Seni duydum dün gece Sarı gülün kokusunda Seni duydum dün gece
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
nebahat
(18 Nisan 2009, 11:43:35) |
|
BİLGİNİNEFENDİSİ
|
 |
« Yanıtla #4 : 16 Ocak 2007, 22:38:38 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ruh Halim
|
 |
« Yanıtla #5 : 16 Ocak 2007, 22:40:28 » |
|
EBEDA Yarab haberin nerden alayım Bir kamil mürşide varalım Hakkın yoluna kurban olalım
Bir anda sabah olmaz ebeda Gözüme uyku girmez ebeda Gönlüm tesseli bulmaz ebeda
Gönül kuşunu eyleyemedim Dünyaya mesken bağlayamadım Yandı yüreğim ağlayamadım
Bir anda sabah olmaz ebeda Gözüme uyku girnez ebeda Gönlüm tesseli bulmaz ebeda
Tazedir solmaz hakkın gülleri Mestane gezer saadet kulları Gayet incedir Hakkın yolları
Yarabberrahim Ey lütfü Kerim Yoluna kurban canım var benim Yarab sev varken kime gideyim
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
nebahat
(18 Nisan 2009, 11:43:15) |
Ruh Halim
|
 |
« Yanıtla #6 : 16 Ocak 2007, 22:43:11 » |
|
Güllere Vurgunum
Güllere vurgunum güllere sevdalı,
Bana güller derin kırmızı güller verin
Kan rengi hüzünlü şehit edalı,
Güller ağlar bana bu derdi güller anlar
Bana güllerimi güllerimi verin
Gül yüzlü şehadet gülleri derin,
Gül kokulu yâre, yâre gönderin
Ölsem ölsem yine dirilsem derim,
Gün olur yaprağı düşer güllerin,
Bu can ten evinden çıkar giderim
Sevdam güle döner ben de gülerim,
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
Ruh Halim
|
 |
« Yanıtla #7 : 16 Ocak 2007, 22:43:50 » |
|
İsmi Sübhan Virdin mi Var
İsmi sübhan virdin mi var? Bahçelerde yurdun mu var? Bencileyin derdin mi var? Garip garip ötme bülbül
Ötme bülbül ötme bülbül Derdi derde katma bülbül Benim derdim bana yeter, Bir de sen dert katma bülbül
Bilirim aşıksın güle Gülün halinden kim bile Bahçedeki gonca güle Dolaşıp söz atma bülbül
Ötme bülbül ötme bülbül Derdi derde katma bülbül Benim derdim bana yeter, Bir de sen dert katma bülbül
Bilirim aşıksın verde, Cünunun var gayet serde Şu sinemde olan derde Bir de sen dert katma bülbül
Pervaz olup uçarmısın, Deniz derya geçer misin? Bencileyin naçar mısın? Sende halin söyle bülbül.
A bülbülüm uslu musun, Kafeslerde besli misin? Bencileyin yaslı mısın? Garip garip ötme bülbül
YUNUS vücudun pak derken, Cihan da mislin yok derken, Seher vakti hak hak derken Bizide unutma bülbül
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
nebahat
(18 Nisan 2009, 11:44:09) |
Ruh Halim
|
 |
« Yanıtla #8 : 16 Ocak 2007, 22:44:19 » |
|
KABEM
ne güzel yakışmış örtün üstüne örtün kefen olsun benim üstüme nasıl dayanayım ben hasretine hasretin canımı yakıyor kabem gayrı dayanamam ben hasretine gözlerim hep seni arıyor kabem
çok özledim seni tavaf etmeyi hacerülesvede bakıp öpmeyi rabbim nasip eyle tekrar gitmeyi hasretin içimi yakıyor kabem gözlerim hep seni arıyor kabem
aşık oldum endamına yapına doyamadım cennet kokan kokuna bakmayı özledim altın kapına hasretin canımı yakıyor kabem gözlerim hep seni arıyor kabem
çok özledim seni tavaf etmeyi hacerülesvede bakıp öpmeyi rabbim nasip eyle tekrar gitmeyi hasretin içimi yakıyor kabem
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
nebahat
(18 Nisan 2009, 11:44:26) |
Ruh Halim
|
 |
« Yanıtla #9 : 16 Ocak 2007, 22:44:53 » |
|
KAN TUTAR
Leblerinle emrine amadedir canım benim Al da bir buseyle öldür haydi cananım benim Lal olur birden dilim bilmem neden görsem seni Görmesem kalmaz kararım dinmez efganım benim
Hasta gönlüm çok zamandır iftirakından harap Olmadım bir lahza rahat geçti devranım benim Müptelayım bir ümitsiz gizli derdin zehrine Bu sebepden her geçen gün düştü dermanım benim
Yok teselliden nasibim vermeyin zahmet bana Etmeyin bunca eziyet az mı hicranım benim Kan tutar sen her bakışta kastedersen canıma Yaremi sar merhem olda akmasın kanım benim
Arif emre her ne etsen razıdır fermanına Sahibimsin hem efendim hem de sultanım benim
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
nebahat
(18 Nisan 2009, 11:44:44) |
Ruh Halim
|
 |
« Yanıtla #10 : 16 Ocak 2007, 22:45:57 » |
|
Kurban Olsun
Günahım çok büyük,Affeyle ALLAH Nefsimin şerrinden koru inşALLAH
Ben bir garip kulum,ne olur ki sonum Malumdur şu halim,Affeyle ALLAH
Sen beni yaratansın,Halıksın ALLAH Her şeyin sahibi,Maliksin ALLAH
Ben bir garip kulum,ne olur ki sonum Malumdur şu halim,Affeyle ALLAH
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
Ruh Halim
|
 |
« Yanıtla #11 : 16 Ocak 2007, 22:48:35 » |
|
ÖZLEDİM RASÜLÜ
Yalınayak düştüm çöl yollarına Elimi uzattım gül dallarına Yarabbi merhamet et sen kullarına Özledim Rasülü gönül yanıyor
Ona aşık olan yanar kül olur Deryasına dalan erir kaybolur MUHAMMED'e giden Mevla'yı bulur Özledim Rasülü gönül yanıyor
Medinede dolu gül bahçeleri Nasılda cezbediyor bülbüllleri Aşkı kar ediyor bu gönülleri Özledim Rasülü gönülleri
Nur cemali benzer güneşe aya gidip varamadım yeşil Ravzaya Doulurmu MUHAMMED MUSTAFA'ya Özledim Rasülü gönül yanıyor
Şefaat istiyor günahkar ümmet Nerede CANLARIN CAN AHMET ALLAH'ın Habibi Nebi MUHAMMED Özledim Rasülü gönül yanıyor...
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
BİLGİNİNEFENDİSİ
|
 |
« Yanıtla #11 : 16 Ocak 2007, 22:48:35 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ruh Halim
|
 |
« Yanıtla #12 : 13 Şubat 2007, 09:31:35 » |
|
Medineye Varamadım
Medineye varamadım Gül kokusun alamadım MUHAMMEDe doyamadım Yaralıyam yaralıyam
Kabenin örtüsü kara Açtı yüreğimde yara Bulunmadı derdime çare Yaralıyam yaralıyam
Hacerül esvedin taşı Akıttı gözümden yaşı Bulunmaz Resülün eşi Yaralıyam yaralıyam
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 13 Şubat 2007, 09:46:27 Gönderen: aciz_sene »
|
|
|
|
 |
|
|
|
nebahat
(18 Nisan 2009, 11:46:22) |
Ruh Halim
|
 |
« Yanıtla #13 : 13 Şubat 2007, 09:48:10 » |
|
KERBELA İmam hüseyini vurdular Kolun kanadın kırdılar Alkanlara boyadılar Kerbelada kerbelada
İmam hüseyin susamıştı Bir yudum su aramıştı Ana yüreği yanmıştı Kerbelada kerbelada
İmam hüseyin şehit oldu Gül bahçemde güller soldu Topraklar kan ile doldu Kerbelada kerbelada
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 13 Şubat 2007, 09:51:05 Gönderen: aciz_sene »
|
|
|
|
 |
|
|
|
nebahat
(18 Nisan 2009, 11:46:29) |
Ruh Halim
|
 |
« Yanıtla #14 : 13 Şubat 2007, 09:56:30 » |
|
ŞEHİT TAHTINDA
Şehit tahtında Rabbe gülümser Ah binler ce canım olsaydı der Şehit tahtında Rabbe gülümser Canım bedeli bir sofradan yer
Ümitsiz olmaz ümitsiz olmaz Sevdasız olmaz sevdasız olmaz
Dağları oyup zindan etseler ALLAH nurunu söndüremezler Dağları oyup zindan etseler Davamın önüne geçemezler
Yarasız olmaz Çilesiz olmaz Şehitsiz olmaz Kurbansız olmaz
Şehit tahtında Rabbe gülümser Ah binler ce canım olsaydı der Şehit tahtında Rabbe gülümser Canım bedeli bir sofradan yer
Karanlık ölür zülümat ölür Gözler önünde ve Ölüm ölür
Anladım artık Uhud ve Bedir Ve Ümit sevda Şehadet nedir Soludum Kanri Mahşer anını Ümidi Şehidi ve Sevdayı
Şehit tahtında Rabbe gülümser Ah binler ce canım olsaydı der Şehit tahtında Rabbe gülümser Canım bedeli bir sofradan ye
Bilmem nideyim, ALLAH ALLAH Aşkın elinden, hay hay Kande gideyim, aşkın elinden. SallALLAHu alâ MUHAMMED SallALLAHu aleyke Ahmed
Meskenim dağlar, ALLAH ALLAH Gözyaşı çağlar, hay hay Durmaz kan ağlar, aşkın-elinden. SallALLAHu alâ MUHAMMED SallALLAHu aleyke Ahmed
Varım vereyim, ALLAH ALLAH Kadre ereyim, hay hay Üryan olayım, aşkın elinden. SallALLAHu alâ MUHAMMED SallALLAHu aleyke Ahmed.
Yunus'un sözü, ALLAH ALLAH Kül olmuş özü, hay hay Kan ağlar gözü, aşkın elinden. SallALLAHu alâ MUHAMMED SallALLAHu aleyke Ahmed. ALLAH-u ALLAH (Hicaz)
Ömrün bitirmiş viranemiyem Aklın yitirmiş divanemiyem
ALLAHu ALLAH ALLAHu ALLAH ALLAHu ALLAH ALLAHu ALLAH
Kanat vururum, döner dururum Yanar kurururm, pervanemiyem
Yaşlı gözlerim, tutmaz dizlerim Yolun izlerim, mestanemiyem
Aşkî can feda, olsa ne fayda Aşk oku yayda, kemanemiyem
Biz Bu Gülistanın Bülbülleriyiz (Hüseyni)
Biz Bu Gülistanın Bülbülleriyiz Bahçe-i Rindanın sünbülleriyiz
Biz secde ederiz Cemal-i yare Vuslata olamaz başka bir çare
Biz gayret ile maksuda ereriz Fırsat bulup gülistana gireriz
Biz münkiri müminlerden seçeriz Mal-u canı terkeyleyip geçeriz
Biz el elel verip Hakka gidelim Gelin gönülleri tavaf edelim
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
nebahat
(18 Nisan 2009, 11:48:05) |
9 Mesajına Toplam 9 Kere Teşekkür Edildi
3 Mesajına Toplam 3 Kere Puan Verildi
Ruh Halim
|
 |
« Yanıtla #15 : 15 Mart 2007, 14:01:36 » |
|
Ne Hallerdeyim
bir Sabah Ayazında Yaşlı Gözlerim yalnızlık Ortasında Hep Kederdeyim vuslatmı Hasretmi Ne Hallerdeyim sevdamın Kahrını Çeker Yüreğim söyle Bir Çaresi Varsa Bileyim umut Yıkık Kalbim Kırık Acı Çekerim ağlıyor Bahçelerde Beyaz Güllerim kapımda Bekler Her Gün Ölüm Meleği vuslatmı Hasretmi Ne Hallerdeyim sevdamın Kahrını Çeker Yüreğim söyle Bir Çaresi Varsa Bileyim umut Yıkık Kalbim Kırık Acı Çekerim
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
Irmak Nickli Üyemize Teşekkür Eden Kullanıcı:
|
nebahat
(18 Nisan 2009, 11:48:24) |
Rahat Uyu Şehidim!! Ay Yıldızımız Hep Dalgalanacak
44 Mesajına Toplam 56 Kere Teşekkür Edildi
10 Mesajına Toplam 10 Kere Puan Verildi
Ruh Halim
|
 |
« Yanıtla #16 : 15 Mart 2007, 14:28:58 » |
|
Sarı Çiçek
sordum Sarı Çiçeğe: Benzin Neden Sarıdır? çiçek Eydür Derviş Baba: Ahım Dağlar Eritir hak Lâ İlâhe İllâllah, ALLAH Lâ İlâhe İllâllah.
sordum Sarı Çiçeğe: Sizde Ölüm Varmıdır? çiçek Eydür Derviş Baba: Ölümsüz Yer Varmıdır hak Lâ İlâhe İllâllah, ALLAH Lâ İlâhe İllâllah.
sordum Sarı Çiçeğe: Kışın Nerde Olursun? çiçek Eydür Derviş Baba:: Kışın Türab Oluruz hak Lâ İlâhe İllâllah, ALLAH Lâ İlâhe İllâllah.
sordum Sarı Çiçeğe: Tamuya Girer Misiz? çiçek Eydür Derviş Baba: Ol Münkirler Yeridir. hak Lâ İlâhe İllâllah, ALLAH Lâ İlâhe İllâllah.
sordum Sarı Çiçeğe: Uçmağa Girer Misiz? çiçek Eydür Derviş Baba: Uçmak Adem Şehridir hak Lâ İlâhe İllâllah, ALLAH Lâ İlâhe İllâllah.
sordum Sarı Çiçeğe: Gül Sizin Neniz Olur? çiçek Eydür Derviş Baba: Gül MUHAMMED Teridir hak Lâ İlâhe İllâllah, ALLAH Lâ İlâhe İllâllah.
sordum Sarı Çiçeğe: Ademi Bilir Misiz? çiçek Eydür Derviş Baba: Adem Binde Birdir hak Lâ İlâhe İllâllah, ALLAH Lâ İlâhe İllâllah.
sordum Sarı Çiçeğe: Kırkları Bilir Misiz? çiçek Eydür Derviş Baba:kırklar ALLAH Yâridir hak Lâ İlâhe İllâllah, ALLAH Lâ İlâhe İllâllah.
sordum Sarı Çiçeğe: Rengin Kandan Alırsız? çiçek Eydür Derviş Baba: Ay İle Gün Nurudur hak Lâ İlâhe İllâllah, ALLAH Lâ İlâhe İllâllah.
sordum Sarı Çiçeğe: Boynun Neden Eğridir? çiçek Eydür Derviş Baba: Kalbim Hakka Doğrudur. hak Lâ İlâhe İllâllah, ALLAH Lâ İlâhe İllâllah.
sordum Sarı Çiçeğe: Annen Baban Varmıdır? çiçek Eydür Derviş Baba: Annem Babam Topraktır hak Lâ İlâhe İllâllah, ALLAH Lâ İlâhe İllâllah.
sordum Sarı Çiçeğe: Sen Kâ'be'yi Gördün Mü? çiçek Eydür Derviş Baba: Kâ'be ALLAH Evidir hak Lâ İlâhe İllâllah, ALLAH Lâ İlâhe İllâllah.
sordum Sarı Çiçeğe: Bahçene Girsem Nola? çiçek Eydür Derviş Baba:kokla Beni Geri Dur hak Lâ İlâhe İllâllah, ALLAH Lâ İlâhe İllâllah.
sordum Sarı Çiçeğe: Sen Sırat'ı Gördün Mü? çiçek Eydür Derviş Baba:cümlenin Ol Yoludur hak Lâ İlâhe İllâllah, ALLAH Lâ İlâhe İllâllah.
sordum Sarı Çiçeğe: Gözün Niçin Yaşlıdır? çiçek Eydür Derviş Baba: Bağrıcağım Başlıdır hak Lâ İlâhe İllâllah, ALLAH Lâ İlâhe İllâllah.
sordum Sarı Çiçeğe: Sen Beni Bilir Misin? çiçek Eydür Derviş Baba: Sen Yunus Değilmisin hak Lâ İlâhe İllâllah, ALLAH Lâ İlâhe İllâllah.
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
denizfeneri09 Nickli Üyemize Teşekkür Eden Kullanıcı:
|
nebahat
(18 Nisan 2009, 11:48:38) |
Ruh Halim
|
 |
« Yanıtla #17 : 10 Nisan 2007, 11:21:51 » |
|
ALLAH razı olsun hocam ellerinize sağlık.ALLAH razı olsun ırmak kardeş ellerinize sağlık sizinde
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 10 Nisan 2007, 11:22:46 Gönderen: aciz_sene »
|
|
|
|
 |
|
77 Mesajına Toplam 103 Kere Teşekkür Edildi
14 Mesajına Toplam 14 Kere Puan Verildi
Ruh Halim
|
 |
« Yanıtla #18 : 10 Ağustos 2007, 19:43:37 » |
|
Abdulbaki Kömür - Rüzgar
Mermere desen gibi nakış nakış gönlüme Sevda ritmi işledi geçerken şu yıllar Duvarları sabırdan yürek yıkılmaz kale Hangi yönden esersen es deli rüzgar
Anlara bölünürken kurşun geçmez akşamlar Sabahı iple çeker kan taşıyan damarlar Özgürce çırpınmayı düşlüyorken kanatlar Hangi yönden esersen es deli rüzgar
Bu sevda sürgününü uzatırken zamanlar Ruhumda filizlenir hasret adlı çınarlar Vurulsa her yanıma zincirler pırangalar Hangi yönden esersen es deli rüzgar
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 28 Ağustos 2007, 12:34:47 Gönderen: hicran »
|
|
|
|
 |
|
77 Mesajına Toplam 103 Kere Teşekkür Edildi
14 Mesajına Toplam 14 Kere Puan Verildi
Ruh Halim
|
 |
« Yanıtla #19 : 10 Ağustos 2007, 19:49:34 » |
|
Abdulbaki Kömür - Ve Sanadır Rüya
Umut çiçeğini yeşertir zaman Sıyrılır gerçeğin üstünden duman Ve rahmettir gökten yere ulaşan Yağmurlar yağsa da yağmasa da bir
Deniz daha mavi kuşlar daha hür Tebessüm gönülden selamlar özgür Ve çocuklarımız yarınlara büyür Bilenler olsa da olmasa da bir
Gündüzün mührüdür şu dağlardaki Sürükler kanını damarındaki Ve sanadır dünya rüyalardaki Güneşler doğsa da doğmasa da bir
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 28 Ağustos 2007, 12:35:17 Gönderen: hicran »
|
|
|
|
 |
|
|