28 Rebiü'l-Evvel 1431
14 Mart 2010, 02:16:41
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. *

hayat kurtaran iki program
Konu: hayat kurtaran iki program
: 3 cevap var
Okunma Sayısı 181 defa
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  

hayat kurtaran iki program
Gönderen Mesaj

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

her insan hata eder. hata işleyenlerin en hayırlıları tevbe edenlerdir.
Administrator
*

blog var (0)

1208 Mesajına Toplam
1770 Kere Teşekkür Edildi

233 Mesajına Toplam
255 Kere Puan Verildi

Ruh Halim

« : 12 Eylül 2009, 14:17:30 »

Silinmiş, bozulmuş, okunamayan Hard Disk, USB Flash Disk, Hafıza Kartı gibi birimlerde bulunan  fotoğraflarınızı kolayca kurtarmanızı sağlayan iki güzel program. İki programı da kolayca tam sürüm haline getirebilirsiniz.

Recover My Files 
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
http://rapidshare.com/files/275252922/RecoverMyFiles.rar

Silinen belgelerinizi, grafiklerinizi, dijital kamera, fotoğraflarınızı, zip dosyalarınızı, e-postalarınızı, müzik, video ve diğer tüm dosya biçimlerinizi geri getirmenizi sağlayan üstün özellikli bir programdır.

Recovery My Files, şu anda dünya üzerinde silinen dosyaları kurtarmakta birçok programla karşılaştırılmış ve testlerde en üst sırada yer almış başarılı bir programdır. Recover My Files; silinen belgeler, grafikler, dijital kamera fotoğrafları, ZIP dosyaları, e-posta, müzik, video ve diğer tüm dosya biçimlerini geri getirmenizi sağlayan üstün özelliklere sahiptir.

Recover My Files; Geri Dönüşüm Kutusu'ndan silinmiş dosyaları, formatlanmış sürücülerdeki verileri ve hatta hiç kaydedilmemiş geçici sistem klasörlerini bile geri getirebilir. Bu işlemi gerçekleştirebilmek için uzman bir bilgisayar kullanıcısı olmaya da gerek yoktur. Program 4 temel adımda dosya kurtarma işlemini gerçekleştirecektir.

Program FAT12, FAT16, FAT32 ve NTFS dosya sistemlerinin yanında Jaz, Zip sürücü, diğer çıkartılabilir medya ve dijital kameralardaki verileri de tam olarak kurtarabilmektedir.

Photo Recovery Genius   
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
http://rapidshare.com/files/275252917/PhotoRecovery.rar

Photo Recovery Genius, bir sayısal fotoğraf kurtarma yazılımıdır. Modern sayısal kameralar, flash kartlar gibi çeşitli araçlardan silinmiş, kaybolmuş resim, video ve diğer önemli dosyaları kurtarmaya yarayan bir program. Program, silinmiş ya da okunamaz durumda olan fotoğraf ve videoları kurtarmaya yardımcı olur.

Ayrıca çeşitli depolama araçlarından (sayısal kamera, sabit sürücü, CD/DVD diskleri, seyyar (mobil) telefon ve Kompakt Flash (tür I/II) flash kartlar gibi tüm türlerden, IBM mikro sürücü, SmartMedia, MultiMedia (MMCs), Secure Digital (SD), SONY Memory Stick ve diğer dosya türlerinden resim ve video kurtarabilir.

Photo Recovery Genius, hasarlı flash kartlardan hatta medya depolama aygıtları biçimlendirildikten sonra bile fotoğrafları kurtarmaya çalışır.

özellikler:

Geri dönüşüm kutusundan boşaltılmış klasör ve dosyaları kurtarır.

DOS komutlarını kullanarak silinmiş klasör ve dosyaları kurtarır.

Kazara tekrar biçimlendirilmiş sürücülerden dosya kurtarabilir.

Sayısal kamera kartlarında depolanmış ve biçimlendirilmiş ya da silinmiş resimleri kurtarabilir.

Sayısal kamera RAW fotoğraf dosyasından veri kurtarmayı destekler.

Sayısal kamera tarafından kullanılan tüm medya dosya biçimlerini destekler.

Sabit sürücü, disket sürücü, Zip sürücü, sayısal kamera kartları, USB sürücüler gibi tüm medya depolama türlerini destekler.

Windows XP/2000/2003/Vista altında CD/DVD-ROM'ları destekler.

Windows XP/2000/2003/Vista altında iPod'u destekler.

Ağ sürücü ve çıkartılabilir medya türlerii destekler.

Desteklediği dosya türleri: CR2, CRW, MRF, NEF, ORF, PEF, RAF, RDC, TIFF, PNG, PSD, PCX, BMP, AVI, MP3, WMF, EMF, WAV, JPG gibi.
« Son Düzenleme: 12 Eylül 2009, 14:22:37 Gönderen: mehmetim41 » Logged
mehmetim41'in İmzası
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
mehmetim41 Nickli Üyemize Teşekkür Eden Kullanıcı: necmüssebah (12 Eylül 2009, 15:15:10)

Yürü fani dünya , sana gelende gülmüş var mıdır ?
Çalışkan Üye
*

blog var (0)

784 Mesajına Toplam
1860 Kere Teşekkür Edildi

49 Mesajına Toplam
50 Kere Puan Verildi

Ruh Halim

« Yanıtla #1 : 12 Eylül 2009, 14:35:08 »

Hayat kurtaran iki programı tıklarken , aklımdaki kesinlikle böyle bir şey değildi.

Hele benim gibi pc cahili biri için bu o kadar anlaşılmaz ki.Admin kerdeş bu mesaj bilgilendirme

mesajı olsada beni gülümseten bir mesaj oldu.
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap ALLAH razı olsun. Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
desire'in İmzası
desire Nickli Üyemize Teşekkür Eden 2 Kullanıcı: necmüssebah (12 Eylül 2009, 15:15:03), mehmetim41 (12 Eylül 2009, 14:36:34)
BİLGİNİNEFENDİSİ
« Yanıtla #1 : 12 Eylül 2009, 14:35:08 »

VIP ÜYE
*

blog var (0)

1154 Mesajına Toplam
1857 Kere Teşekkür Edildi

205 Mesajına Toplam
218 Kere Puan Verildi

Ruh Halim

« Yanıtla #2 : 12 Eylül 2009, 15:15:29 »

Güzelmiş teşekkürler.
necmüssebah'in İmzası
Seyrettim âlemin  nokta harfini
Mahlukattan ednâ ben beni buldum
Okudum soldaki rakk u kitabı
Cümleden günahkâr ben beni buldum

her insan hata eder. hata işleyenlerin en hayırlıları tevbe edenlerdir.
Administrator
*

blog var (0)

1208 Mesajına Toplam
1770 Kere Teşekkür Edildi

233 Mesajına Toplam
255 Kere Puan Verildi

Ruh Halim

« Yanıtla #3 : 12 Eylül 2009, 15:18:39 »

alttaki programı ben indirdim son silenen resimleri geri getirdi ama acaba daha öncekileri getiriyormu geriye? bizim istanbul buluşması resimleri için bakıyorum ama olmuyo galiba sadece son silinen resimleri geri getiriyor.
mehmetim41'in İmzası

Etiketler:
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: